Tak tylko pomyslcie.. Koszulka dobrej jakości + sitodruk bo prasowanka nie wchodzi w gre = +/- 30 zl a kalendarz 15 + 5 zł dotacja..co się bardziej opłaca? zresztą nie mam zamiaru nikogo przekonywać po prostu dałem pomysł a widzę że i tak nie przejdzie więc Proszę administracje forum o zamknięcie
co do kalendarza wzieło by sie dziołchy, jakiegoś trabanta i zrobiło sesje:> kazdy miesiąc inna dziołcha z super autkiem, najlepiej jak by jeszcze jakoś fajnie odziana lub nie
np;
Styczeń, Czurna z młotkiem sedzinym na masce,
Luty, Andy z korona i berłem opierająca sie o autko,
marzec: Sami z piórem i ksiazka jako skryba
Kwiecien: Selenka z kropidełkiem i strzała amora w srodeczku
Maj: Lenka jako rozwódka i wdowa po królu..
Co wy na to?
a tak na serio to koszulka łepsiejszy pomysł.
_________________ Bo to muzyka bez koko bo to muzyka bez portfolio
Nikt się nie ugina pod platynową kolią
Bo to muzyka bez curriculum vitae
Bomby bomby napompowane reggae bitem
Wysłany: 2010-01-11, 19:39
ale na koszulke tez mozna taką sesję zrobic
a do tego:
Ad z koroną i jabłuszkiem pod samochodem,
Imr tez jakies taki rozebrany gdzies tam obok:D
Zelgus z browarem jako karczmarz łapiący gołębia
Erus z Marcusem w samych skarpetkach jako szlachta
i... Milord na nocniku
choćby na jego rogach spoczywała płonąca aureola...
Wiec tak podajcie email grafika wysle mu zdjecie kalendarza który jestem w stanie zrobic po kosztach u siebie w drukarni kosz druku biorę na siebie wiec cene ustali władza jest to kalendarz stojący jest tam tylko logo nazwa lub co tam sobie wymarzycie, każdy tydzień do oderwania przez cały rok wdszystko jest do obgadania i ustalenia
Wysłany: 2010-01-13, 12:32
a jeszcze proponuje żeby każdy tydzień miał jakąś nazwę gracza. np pewnego pięknego wieczora zerwę sobie z kalendarzyka Erena i będę z nim spała tak długo, aż się nie rozleci
choćby na jego rogach spoczywała płonąca aureola...
Tak w kwestii grafiki, to może ktoś ma kontakt z Elawiatarem?? On o ile pamiętam był grafikiem więc mógł by coś fajnego wymyślić. Np. Ten mędrzec jak na stronie startowej. By się druknęło na koszulce i by było ok
Obydwa pomysły dobre, ale koszulki na dzień dzisiejszy lepsze, bo kto kupuje kalendarz w sierpniu... Jeśli nie chcecie chińskich koszulek, to u nas jest firma Callida, robią świetne ciuchy.
[ Dodano: 2010-07-31, 20:32 ]
a na koszulce wystarczy wydziergać mordulkę ze strony startowej i będzie zajewpytę koszulka