Wysłany: 2009-07-28, 11:26 Counter Strike Source vs 1.6
Gralem w CS 1.6 na Steam'ie i gralo mi sie bardzo dobrze, gra miala swoj urok ale dopiero jak przesiadlem sie na source'a to poczulem ze gra nabrala dynamizmu. Niektorzy zarzucaja, ze stracila na grywalnosci ale jak dla mnie dopiero ja zyskala... niestety na nowa wrsje wyszlo duzo cheatow i pelno jest typkow z aimami itp... a wy jaka wersje wolicie??
_________________ Staram sie pisac poprawnie.... Ale mi nie wychodzi
Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 47 Skąd: okolice Krakówa
Wysłany: 2009-07-28, 11:31
Zdecydowanie 1.6 mam konto na Steam'ie pogrywam czasem sobie. Wyniki mam dosyć niezłe. Jak dla mnie Soruce to jednak porażka. Może to jednak kwestia przyzwyczajenia po prostu. CS'a wersje pamietam jeszcze bodaj 1.2? Ech... Wtedy to się grało Starsze wersje mają szczerze mówiąc swoje plusy. Np. lepsze zbalansowanie broni. Nie wspominając o pewnych wybrykach natury które dosyć szybko łatali potem. Nie znam każdej broni z nazwy poprawnie aczkolwiek wygląda to tak mniej więcej iż przez jakiś czas sub-machine z 50 nabojami w magazynku był po prostu niepokonany na każdą odległość. Potem to samo zrobili z St'augiem no i w końcu mp5 które wzmocnili na jakiś czas tak iż 1 nabój 1 trup ;] Ech... To były czasy
_________________ Nadzedł czas apkokalipsy i to wtedy gdy nikt się go nie spodziewał.
-------------------------------------------------------
W 1.6 awp i kałasz... a w source awp i kałasz te bronie zawsze byly niezbalansowane w porownaniu do reszty a co do przyzwyczajenia to na poczatku tez mialem tak ze mi sie source niepodobal wogule ale potem zalapalem nowa fizyke gry i bylo ok.. o dziwo 1.6 teraz mnie wogule nie wciaga mimo ze co jakis czas probuje...
Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 47 Skąd: okolice Krakówa
Wysłany: 2009-07-28, 20:19
Zdecydowanie tak. Osobiście mi najbardziej przypadł do gustu pełen mod na Warcrafta. Poza tym grałem zarówno w mody z diablio chociażby jak i wiele innych. Do mniej ciekawych przeżyć zaliczyć mogę PokeMod xD Dziwnie się grało z użyciem pokemonów. xD
_________________ Nadzedł czas apkokalipsy i to wtedy gdy nikt się go nie spodziewał.
-------------------------------------------------------
gralem w mod Warcrafta i powiem ze daje najwiecej zabawy a gral ktos w "mod" dragon ball chociaz ciezko go nazwac modem raczej nowa gra na silniku cs'a alias halflife'a
no rzeczywiscie zapomnialem o zombie modzie... najfajniejszy z modow... bardzo grywalny daje duzo zabawy zwlaszcza w szukaniu wysoko polozonych kryjowek... pozniej tylko shotgun i nie podejda :D
Ostatnio zmieniony przez kiroshki 2009-07-31, 15:30, w całości zmieniany 1 raz