_________________ Bo to muzyka bez koko bo to muzyka bez portfolio
Nikt się nie ugina pod platynową kolią
Bo to muzyka bez curriculum vitae
Bomby bomby napompowane reggae bitem
Magik.. żadne owale, pono, sokoły i inne mezo z liberem nie dorówna temu ziomkowi:D Nawet Peja z nim nie ma co sie mierzyć:>
_________________ Bo to muzyka bez koko bo to muzyka bez portfolio
Nikt się nie ugina pod platynową kolią
Bo to muzyka bez curriculum vitae
Bomby bomby napompowane reggae bitem
ja swego czasu słuchałem np. paktofoniki itd. i serio uważam paktofonike za arcydzieło ale teraz przerzuciłem się na troszkę bardziej wymagającą muzyke typu hard rock albo funk bo to co ludzie wykonują na gitarach np. w metallice czy rhcp to jest arcydzieło i owoc ciężkiej pracy przez parenaście lat
Ja podobnie jak dziad słucham rożnej muzy od progresive (aphex Twin polecam teledyski) po ballady np HappySad ale ogólnie słucham tego co najlepsze w swoim gatunku
Hiphop:pfk, k44
metal: metallica, korn, pantera, hunter
rock: Coma (ta polska oczywiscie), i pojedyncze hity jak Hotel california, Stairway to heaven itp głównie amerykański lat '80
techno: co popadnie, jak mam do robienia jakiś projekt na studiach to lubię dać na słuchawki jakiś trance i wbić się w wir twórczej pracy, stymuluje się tak
/ Poprawiłam błędy ort. i... Korn to nie metal! Jak już to w obecnej chwili numetal i to zalatujący komerchą. A szkoda, bo ich lubiłam, ot co. / And
_________________ Staram sie pisac poprawnie.... Ale mi nie wychodzi
Ostatnio zmieniony przez Andariel T. 2009-07-29, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
a mi się ostatnio zespół metalowy Sabaton spodobał:D zwłaszcza ich utwór "40 : 1"
jak ktoś zainteresowany to niech na youtubie poszuka sobie tego utworu z polskimi napisami
no tak Sabatonu nie napisałem ale rzeczywiście zajebisty zespół mój brat był niedawno na ich koncercie Ja sam utwór 40:1 mam na telefonie, ponieważ to fascynujące, że jakiś zagraniczny zespół pomyślał o polskich żołnierzach i coś takiego o nich napisał...
Wiek: 18 Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 5 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-11-02, 21:00
Metallica
Red Hot Chili Peppers
Vader
Van Halen
The Doors
Led Zeppelin
Deep Purple (kilka tylko)
Iron Maiden
AC/DC
Anthrax
Black Sabbath
Cream (tez kilka)
Children of Bodom
Dragonforce
Godsmack
Sabaton
Fleetwood Mac
Lady Pank
Myslovitz
Nirvana
The Who
B.B. King
Hendrix
dużo by tu jeszcze wymieniać ale na tym poprzestanę rock, metal, blues, jazz to me klimaty
Ostatnio zmieniony przez Devin 2009-11-02, 21:05, w całości zmieniany 3 razy
Wiek: 17 Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 6 Skąd: Bournemouth
Wysłany: 2010-06-17, 14:09
ja slucham wszystkiego co mi sie spodoba :D
zaczynajac od Pfk i k44 (to byla muza)
przechodzac przez hardstyle (showteck lady danna deepack)
i trance (TIESTO!!!, Armin van buren)
konczac na punkrocku (sam 41)