Ehh... chciałbym, żeby patch 3.1.0 nigdy nie miał miejsca zabili mojego warlocka affli. A wydawałoby się, że będzie tak pięknie do końca Teraz powinni coś zabrać palkowi, do 3.1.0 chyba tylko wrl miał z nim jakiekolwiek szanse (mi się zaledwie kilka razy w całej karierze zdarzyło paść od naprawdę dobrych palków ), a teraz? Równie dobrze mogę stać w miejscu
Ja osobiście polecam serwer hellground, exp,quest x2 a drop x1 mam tam wykokszonego huntera t4/t5, niestety nie jest wszystko dostępne ale bardzo dużo działa
[ Komentarz dodany przez: adtech: 2010-01-04, 22:09 ]
usunąłem link
Ostatnio zmieniony przez adtech 2010-01-04, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 5 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-05, 22:33
a ja z własnego doświadczenia wam powiem, że private to shit i nie opłaca się na żadnym z nich grać
1. cofki i dc, zapierdzielasz jak głupi po inście/arence nagle dc, cofka i lipa
2. talenty nie działają poprawnie (max. poprawność talentów jakie widziałem to 60% działające bez zarzutów)
3. artefakty na lvl1-80(staty zależne od lvl'a) na większości nie działają
4. teksturki ;/ największy problem wara
5. jak wow to tylko global
Jeżeli ktoś może sobie pozwolić na taki luksus żeby płacić 100 zl za podstawkę i kolejne sumy za dodatki (w sumie 2 ale dochodzi 3) i jeszcze do tego płacić co miesiąc ,to czemu nie. Jednak jak ktoś nie ma pieniędzy, to czemu ma rezygnować z tej genialnej gry